Innovatie in de aardbeienteelt: GEGE machinebouw realiseert baanbrekend trayfield project in Massachusetts

In Massachusetts (VS) maken we snelle vooruitgang met het nieuwe trayfield project voor aardbeienplanten. Dit initiatief, wat we samen realiseren met Haygrove en Nourse Farms, markeert een belangrijke mijlpaal in de aardbeienteelt in Amerika. De kern van dit project is de unieke combinatie van Haygrove’s innovatieve totale ventilatietunnels en GEGE machinebouw’s automatische, verhoogde trayfieldsysteem. Deze combinatie zorgt voor optimale groeicondities voor de planten, wat cruciaal is voor het leveren van aardbeiplanten van de hoogste kwaliteit.

Innovatie en samenwerking: een gezamenlijke missie

Haygrove heeft met hun vent tunnels een systeem ontwikkeld dat zorgt voor een uitstekende ventilatie en klimaatregeling in de teeltomgevingen. Deze tunnels beschermen de planten tegen extreme weersomstandigheden, terwijl ze tegelijkertijd de ideale temperatuur en vochtigheid handhaven voor de groei van aardbeienplanten.

GEGE Machinebouw, bekend om hun geavanceerde machineoplossingen, heeft hun expertise ingezet om een verhoogd trayfield systeem te ontwikkelen. Dit systeem vermindert de arbeidsvraag, verhoogt de productiecapaciteit en verbetert de arbeidsomstandigheden. De verhoogde trays maken het mogelijk om de planten efficiënter te verzorgen en te oogsten, wat resulteert in gezondere planten en een hogere opbrengst.

De samenwerking tussen Haygrove en GEGE Machinebouw is een voorbeeld van hoe partnerschappen in de landbouwsector kunnen leiden tot baanbrekende innovaties. Hun gezamenlijke missie is duidelijk: de beste kwaliteit aardbeienplanten leveren aan telers in Amerika. “Onze missie is om de hoogste kwaliteit aardbeiplanten beschikbaar te maken,” zegt een woordvoerder van het project. “De samenwerking met Haygrove en GEGE Machinebouw brengt ons een stap dichter bij het realiseren van dit doel. Dankzij deze innovatieve systemen kunnen we niet alleen de kwaliteit van de planten verbeteren, maar ook de efficiëntie en duurzaamheid van de teeltprocessen verhogen.”

De toekomst van de aardbeienteelt

Dit trayfield project in Massachusetts is slechts het begin. De succesvolle implementatie van de innovatieve systemen van Haygrove en GEGE Machinebouw zal naar verwachting leiden tot verdere verbeteringen en uitbreidingen in de aardbeienteelt. Telers in de hele regio kijken uit naar de voordelen die deze technologieën zullen brengen. De samenwerking tussen Haygrove en GEGE Machinebouw in Massachusetts is een goed voorbeeld van hoe innovatie en samenwerking kunnen leiden tot significante verbeteringen in de landbouw. Door het combineren van onze expertises en technologieën, zetten we de standaard voor de toekomst van de aardbeienteelt en bieden we telers de middelen om hoogwaardige aardbeienplanten te produceren met verhoogde efficiëntie en duurzaamheid.

Bekijk onze andere nieuwsberichten

GEGE machinebouw ontwikkelt unieke machines, voor alle verwerkers, wereldwijd.

Innovatie in de aardbeienteelt: GEGE machinebouw realiseert baanbrekend trayfield project in Massachusetts

In Massachusetts (VS) maken we snelle vooruitgang met het nieuwe trayfield project voor aardbeienplanten. Dit initiatief,…

Lees meer

Nieuw bintipper-aardbeienplanten sorteersysteem

Vol trots presenteert GEGE machinebouw haar nieuwe bintipper-aardbeienplanten sorteersysteem welke zowel frigo- als trayplanten kan verwerken!…

Lees meer

Succesvolle levering aardbeienplantensorteersysteem

De champagne wordt gepopt bij onze opdrachtgever Mazzoni! Super om te zien dat onze aardbeienplanten sorteerlijn…

Lees meer

Stage lopen bij GEGE machinebouw

De jeugd heeft de toekomst! Vandaag zetten we onze (oud-)stagiaires in het zonnetje. Na 6 maanden…

Lees meer

Nieuw: uitgebreide sperziebonenlijn

Maak kennis met onze uitgebreide lijn voor sperziebonen! Deze gezonde groente verdient een duurzame machine. Onze…

Lees meer

Waterstraalsnijden van tapasrolletjes

GEGE machinebouw ontwikkelt machines voor het snijden van tapasrolletjes met de waterstraalsnijder. De waterstraalsnijder is de…

Lees meer
Neem contact op