innovatie in de aardbeienteelt
Gege machinebouw realiseert baanbrekend trayfield systeem in de vs

In Massachusetts (VS) maken we snelle vooruitgang met het nieuwe trayfield project voor aardbeienplanten. Dit initiatief, wat we samen realiseren met Haygrove en Nourse Farms, markeert een belangrijke mijlpaal in de aardbeienteelt in Amerika.

Samenwerking en innovatie: een gezamenlijke missie

Haygrove heeft met hun vent tunnels een systeem ontwikkeld dat zorgt voor een uitstekende ventilatie en klimaatregeling in de teeltomgevingen. Deze tunnels beschermen de planten tegen extreme weersomstandigheden, terwijl ze tegelijkertijd de ideale temperatuur en vochtigheid handhaven voor de groei van aardbeienplanten.

GEGE Machinebouw, bekend om hun geavanceerde machineoplossingen, heeft hun expertise ingezet om een verhoogd trayfield systeem te ontwikkelen. Dit systeem vermindert de arbeidsvraag, verhoogt de productiecapaciteit en verbetert de arbeidsomstandigheden. De verhoogde trays maken het mogelijk om de planten efficiënter te verzorgen en te oogsten, wat resulteert in gezondere planten en een hogere opbrengst.

De samenwerking tussen Haygrove en GEGE Machinebouw is een voorbeeld van hoe partnerschappen in de landbouwsector kunnen leiden tot baanbrekende innovaties. Hun gezamenlijke missie is duidelijk: de beste kwaliteit aardbeienplanten leveren aan telers in Amerika. “Onze missie is om de hoogste kwaliteit aardbeiplanten beschikbaar te maken,” zegt een woordvoerder van het project. “De samenwerking met Haygrove en GEGE Machinebouw brengt ons een stap dichter bij het realiseren van dit doel. Dankzij deze innovatieve systemen kunnen we niet alleen de kwaliteit van de planten verbeteren, maar ook de efficiëntie en duurzaamheid van de teeltprocessen verhogen.”

Daag ons uit!

Benieuwd of wij met onze geautomatiseerde trayveldsystemen wat kunnen betekenen voor uw aardbeienplantenvelden? Neem contact met ons op!

Toekomst van de aardbeienteelt

Dit trayfield project in Massachusetts is slechts het begin. De succesvolle implementatie van de innovatieve systemen van Haygrove en GEGE Machinebouw zal naar verwachting leiden tot verdere verbeteringen en uitbreidingen in de aardbeienteelt. Telers in de hele regio kijken uit naar de voordelen die deze technologieën zullen brengen. De samenwerking tussen Haygrove en GEGE Machinebouw in Massachusetts is een goed voorbeeld van hoe innovatie en samenwerking kunnen leiden tot significante verbeteringen in de landbouw. Door het combineren van onze expertises en technologieën, zetten we de standaard voor de toekomst van de aardbeienteelt en bieden we telers de middelen om hoogwaardige aardbeienplanten te produceren met verhoogde efficiëntie en duurzaamheid.

DE GROTE VOORDELEN
Van de trayfieldsystemen van GEGE machinebouw

Vermindert arbeidsvraag

Verhoogt productiecapaciteit

Verbetert arbeidsomstandigheden

Neem contact op